Skip to content

Account Manager

Hybrid

Job description

Tony's Chocolonely is een impactbedrijf dat Belgische chocolade maakt. Wij zetten ons in om samen een einde te maken aan de uitbuiting van cacao. Nu zijn we op zoek naar een Account Manager OOH BeLux om ons team in België te versterken! In deze rol is jouw #1 doel het beheren en laten groeien van ons Out of Home-kanaal in het Belgische en Luxemburgse landschap.

Jij bent degene die van Tony’s een solide en relevant merk maakt voor onze groothandels en belangrijke klanten in de Out of Home-markt. Je ontwikkelt mede ambitieuze bottom-up strategieën voor de markten en implementeert deze samen met je klanten. Ook beheer je de BeLux-verkoopadministratie, inclusief prijzen, promoties en presentaties. We groeien snel in de regio, dus dit is een geweldige kans om mee te werken aan het vormgeven van de toekomst van de cacao-industrie!

Je maakt deel uit van het Salesteam en rapporteert rechtstreeks aan de BeLux Sales Manager. Ben jij een gedreven en ondernemende accountmanager en heb jij ook zo’n zwak voor onze heerlijke, Belgische chocolade, dan is dit wellicht de perfecte kans voor jou!


Wat je gaat doen:

 • Accountbeheer van huidige en nieuwe Out of Home-klanten. Je bewaakt de verkoop met onze verkooptools en gaat proactief om met kansen. Wij zijn regelmatig persoonlijk aanwezig op de BeLux Out of Home-markt, waarbij we bestaande partners ondersteunen en nieuwe klanten werven.
 • Onderhandelen en op zoek gaan naar de meest impactvolle Tony’s deal. Met jouw voortreffelijke onderhandelingsvaardigheden streef je ernaar de omzet te maximaliseren terwijl je de kosten in de gaten houdt. Je gaat op een creatieve manier om met uitdagingen en kansen, gaat voor resultaten en laat het bedrijf groeien met jouw commerciële instelling.
 • Creëer je eigen representatieve kijk op de BeLux chocolade Out of Home-markt. Je gebruikt marktdata om analyses te maken, je bent op zoek naar consumententrends en – segmentatie, prijsgevoeligheden en concurrentieanalyses. Ook ben je verantwoordelijk voor het creëren van een realistisch en accuraat verkoopbudget voor de Out of Home-business.
 • Het beheren van de gehele verkoopadministratie (inclusief retail) voor de BeLux regio. Je houdt de administratie strak door het beheren van de prijs- en actieoverzichten, het bijwerken van klanteninformatie en het verzorgen van overige verkoopondersteunende werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Key hierin is het hebben van een positieve instelling, het opbouwen van sterke relaties en hen helpen met het vinden van oplossingen.
 • Het optimaliseren van onze trademarketing en het creëren van WOW-momenten op de verkooppunten. Je mag Tony's merk- en issuebewustzijn communiceren en presenteren aan klanten om meer impact te creëren. Kortom, je wordt een echte Tony’s ambassadeur over de gehele BeLux.

Job requirements

 • Je hebt ervaring met FMCG-accountbeheer en verkoopadministratie in de BeLux-markt.
 • Je hebt aangetoond dat je proactief, ondernemend en over een natuurlijke ‘drive’ beschikt. Je gaat nieuwe kansen en uitdagingen aan met gevoel voor prioriteit, creativiteit en enthousiasme.
 • Je weet hoe je een netwerk opbouwt en hoe je langdurige klantrelaties onderhoudt. Je hebt zelfvertrouwen in onderhandelen en het geven van impactvolle presentaties is voor jou een fluitje van een cent.
 • Je hebt ervaring en interesse in het analyseren van verkoopcijfers en budgetten. Jouw organisatorische vaardigheden zorgen ervoor dat jouw verkoopadministratie accuraat en actueel is.
 • Vloeiende Nederlandse en Franse taalvaardigheden zijn een must-have om succesvol te zijn in deze rol.
 • Voor deze functie is een rijbewijs essentieel. Je voelt je op je gemak bij werken vanop afstand vanuit België. Je weet wat onafhankelijk werken is maar zal zeker wekelijks in real life sparren met de sales manager en uiteraard ook 2 keer per maand naar Amsterdam afzakken om onderdeel te zijn van het BeNeLux team.
 • Je gelooft van harte in de missie van Tony’s Chocolonely. Je leeft onze kernwaarden na: uitgesproken, eigenzinnig, ondernemend en zorgt voor een glimlach.


Klinkt als jij?

Ben jij gepassioneerd om een ​​verschil te maken in de wereld? Zoek niet verder! Als je er klaar voor bent om de chocolade-industrie samen met ons naar nieuwe hoogten te brengen (in de BeLux), horen we graag van je! Stuur dan jouw directe sollicitatie, geen agentschappen. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Iedereen is welkom om te solliciteren. Van klassiekers tot limited editions, we weten dat verschillende smaken het leven inspirerender maken. En niet alleen in ons chocolade-assortiment. Bij Tony’s verwelkomen we iedereen met evenveel enthousiasme – ongeacht ras, huidskleur, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, nationaliteit, handicap of ouderlijke of veteranenstatus. Zelfs als jouw vaardigheden of ervaring niet 100% aansluiten bij een specifieke functie, moedigen wij je toch aan om te solliciteren.

 • Antwerp, Belgium

or

 • Antwerp, Belgium